Malzemeler

- Everingi ekmeği: 1 tahıl

- Keçi peyniri: 20 gram

- Feta peyniri: 20 gram

- Taze krema: 70 g

- Fesleğen: 3 g

- Ispanak: 20 gram

- Domates: 20 gram (doğranmış)

- Balzamik sirke: 5 g

- Tereyağı: 7 g

- Mantar: 50 g (taze)

- Karabiber: 5 g

Tuz: 10 g

Nasıl hazırlanır

1. Ateşe verilen bir tencereye tereyağını ekleyin ve mantarları 5 dakika karıştırın. Sonra taze kremayı dökün ve feta peyniri ve keçi peynirini ekleyin. İyice karıştırın ve 10 dakika pişirin. Sonra hem tuz, hem karabiber hem de fesleğen saçın.

2. Bu karışımı ekmeğin üzerine dökün.

3. Servis yöntemi: Ispanak, domates ve balzamik sirke ile süslenmiş ekmek servis edin.