Malzemeler

 8-10 kişi

Karnabahar çiçeği (schofor (karnabahar))

Karnabahar kaynatmak için kırmızı biber çorba kaşığı

Karnabahar kaynatmak için 1 çay kaşığı zerdeçal

Su

tuz

Sebze karışımı için:

2 soğan, doğranmış

4 diş sarımsak, doğranmış

Yeşil biber ya da güzel doğranmış rengi severim.

2 boynuz ücretsiz kırmızı biber

2 rendelenmiş havuç

3 yeşil soğan, iki yapraklı doğranmış

Bir fincan çay, kıyılmış maydanoz

4 yemek kaşığı bitkisel yağ

tuz

1/4 çay kaşığı ince karabiber

1/4 çay kaşığı ince beyaz biber

Sos için:

1/4 bardak süt (sıcak süt)

4 yemek kaşığı bitkisel yağ

Pişirme kremi kutusu

3 yemek kaşığı un

Kaşar peyniri yaklaşık 1 bardak veya 1 bardak

Parmesan Pense

İki çırpılmış yumurta.

1/2 bardak karnabahar kaynar su

biber

Karabiber, biber, tepsinin yüzüne serpilir.

Adım -ları

Karnabahar çiçeğini taneler halinde kesin ve çok fazla değil, biraz pişene kadar su, tuz, kırmızı biber ve zerdeçal ile kaynatın.


Keseceğiz, karnabahar küçük çiçeklere bölünecek ve bir bardak kaynar su kadar su tutuyoruz.
Geniş bir tavada yağı koyun ve doğranmış soğanları ekleyin ve biraz soluyun ve biraz renk ekleyin sarımsak ekledi ve biraz döndürdü ve tüm sebzeleri ekledi ve döndü ve sonra küçük karnabahar çiçekleri ve yaklaşık 3 dakika karıştırdı ve ateşi söndürdü ve baharatları ekledi ve karışımı fırın tepsisine fırçaladı.
Derin bir kapta ılık süt dökülür ve unu demir klipsle karıştırarak biraz serpin ve bir bardak su kaynatılmış karnabahar ve daha sonra yağ ve krema ve peynir ile eritilen tavuk stoğu ve son olarak yumurta ve tuzu çırparak karışımı tepsiye döküp karabiber sevgisini ve son olarak kıyılmış maydanoz serpin
Tepsiyi 20 veya kuruyana kadar pişirin ve maydanozun geri kalanına yudumlayın ve serpin
Ve Rennes'den bin sağlık