Havuç, sebze ve karabiber boncuklu karnabahar gratin
Malzemeler
8-10 kişi
Karnabahar çiçeği (schofor (karnabahar))
Karnabahar kaynatmak için kırmızı biber çorba kaşığı
Karnabahar kaynatmak için 1 çay kaşığı zerdeçal
Su
tuz
Sebze karışımı için:
2 soğan, doğranmış
4 diş sarımsak, doğranmış
Yeşil biber ya da güzel doğranmış rengi severim.
2 boynuz ücretsiz kırmızı biber
2 rendelenmiş havuç
3 yeşil soğan, iki yapraklı doğranmış
Bir fincan çay, kıyılmış maydanoz
4 yemek kaşığı bitkisel yağ
tuz
1/4 çay kaşığı ince karabiber
1/4 çay kaşığı ince beyaz biber
Sos için:
1/4 bardak süt (sıcak süt)
4 yemek kaşığı bitkisel yağ
Pişirme kremi kutusu
3 yemek kaşığı un
Kaşar peyniri yaklaşık 1 bardak veya 1 bardak
Parmesan Pense
İki çırpılmış yumurta.
1/2 bardak karnabahar kaynar su
biber
Karabiber, biber, tepsinin yüzüne serpilir.
Adım -ları
Karnabahar çiçeğini taneler halinde kesin ve çok fazla değil, biraz pişene kadar su, tuz, kırmızı biber ve zerdeçal ile kaynatın.
Post a Comment
0 Comments