Malzemeler

- Kıyma: 1/4 bardak

- Ekmek: Somun

- Hazır spagetti sosu: can

- Krem peynir: can

- Mayonez: 1/2 fincan

- Karabiber: 1/4 çay kaşığı

- Kekik: yarım çay kaşığı

- Fesleğen: 1/2 çay kaşığı (kuru fesleğen)

- Sarımsak tozu: 1/4 çay kaşığı

- Mozzarella peyniri: 1 bardak (rendelenmiş)

Nasıl hazırlanır

1- Kıyma topları yapın ve fırın kabına istifleyin.


2- Spagetti sosunu birbirine karışana kadar et toplarına ekleyin ve köfteler pişene kadar yemeği fırına getirin.


3- Krem peynir, mayonez, kekik, fesleğen, sarımsak tozu, karabiber ve tuzu karışım karışana kadar karıştırın.

4- Sandviç ekmeğine bir miktar peynir karışımı sürün ve köfteleri fırında kavurduktan sonra bir miktar rendelenmiş peynir ekleyin ve sandviçleri peynir eriyene kadar birkaç dakika fırına yerleştirin.


5- Bir tabak yeşil salata ile birlikte sıcak servis yapın.