Malzemeler

- Digest Bisküvi: 2 paket

- Tereyağı: 50 g

- Philadelphia Peyniri: 200 g

- Krem: 170 g

- Krema: can (tatlılar için sıvı)

- Krem: 2 zarf (toz)

- Pudra şekeri: tatmak için

- Tereyağı: Can (antep fıstığı yağı)

- Halep fıstığı: yarım bardak (zemin / garnitür için)

Nasıl hazırlanır

1. Sindirici bisküvileri öğütün, üzerine tereyağını koyun, iyice ovalayın ve üzerine iki yemek kaşığı Antep fıstığı yağı koyun ve bardaklarla ayırın.


2. Kremsi bir toz blender (drem web), philadelphia peyniri ve iyi öğütülmüş şeker ile çırpın, sonra sıvı krema ve krema kutusunu koyun ve öğütülmüş Antep fıstığı ve bir kaşık Antep fıstığı yağı miktarının yarısını çırpın ve sindirici bisküvilerin üzerine dağıtın.


3. Bisküvilerin üzerine antep fıstığı yağı yerleştirin ve öğütülmüş Antep fıstığı ve güllerle süsleyin.