Malzemeler

- Fasulye: Can (Medms)

- Soğan: 1 tane (küçük/ince doğranmış)

- Biber: Boynuz (ince doğranmış)

- Sarımsak: Karanfil (püre)

- Zeytinyağı: 2 yemek kaşığı

- Salça: 1 çay kaşığı

- Domates: 1 tahıl (büyük/ince doğranmış)

- Tuz: 1/4 çay kaşığı

- Kimyon: 1/4 çay kaşığı (öğütülmüş)

- Maydanoz: 1 çorba kaşığı (doğranmış / servis etmek için)

Nasıl hazırlanır

Fasulyeleri bir tabakta yumuşak yapmadan püre haline getirin.

Yağı bir tencerede orta ateşte ısıtın ve soğan, sarımsak, biber ve salçada 5 dakika karıştırın.

Fasulye, tuz ve kimyonu ekleyin ve tatlar pürüzsüz olana kadar ocakta 3 dakika karıştırmaya bırakın.

Fasulyeleri bir servis tabağına koyun ve doğranmış domatesleri ve maydanozu yüze yayın ve zeytinyağı ile süsleyin ve tatmak için Arap ekmeği, turşu ve sebzelerle servis edin.