Sebze soteli biftek
Malzemeler
- Biftek: 4 dilim
- Tereyağı: 125 gram
- Bitkisel yağ: 2 yemek kaşığı
- Karabiber: çimdikleme
- Tuz: Çimdikleme
- Krem: fincan (sıvı)
- Lobia: fincan (yeşil, ince, ikiye kesilmiş)
- Mantar: 12 tablet
- Patates: 12 tablet (küçük, soyulmuş)
- Bezelye: Bardak (dondurulmuş)
- Domates: 4 tane (küçük)
- Tost: 4 dilim (yumuşak)
Nasıl hazırlanır
Soyulmuş patatesleri domatesli bir fırın tepsisine yerleştirin ve zaman zaman karıştırarak pişene kadar ızgara yapın. Patatesleri fırına koymadan önce biraz tereyağı ile ovalayabilirsiniz.
Şu anda, biftek dilimlerini tuz ve karabiber ile baharatlayın.
Patatesleri 20 dakika pişirdikten sonra, küçük bir tavada 25 gram tereyağı ısıtın ve hafifçe pişene kadar fasulyeleri bir tutam tuzla karıştırın.
Topu hem mantar hem de bezelye ile geri verin.
Post a Comment
0 Comments