Tarifler
Sebze ve ballı Çin tavuğu
Malzemeler
- Tatlı biber: tatmak için (her rengin renkli / tam tahıl)
- Mantarlar: Tatmak için
- Brokoli: tatmak için
- Acı biber: Tatmak için (kırmızı)
- Havuç: 1 tahıl
Soğan: 1 tahıl
- Tavuk göğsü: yarım kilo (doğranmış)
- Tarçın: Tatmak için (yumuşak)
- Soğan tozu: tatmak için
- Sarımsak tozu: tatmak için
- Tuz: Tatmak için
- Tepe: Tatmak için (zemin)
- Barbekü Sosu: Tatmak için
- Soya sosu: tatmak için
- Susam: Tatmak için
- Bal: 1 çorba kaşığı
- Susam yağı: gerektiği gibi
Nasıl hazırlanır
Susam yağını bir tencerede ısıtın, doğranmış soğanları, doğranmış havuçları ekleyin ve biraz karıştırın.
Tavuk parçalarını ekleyin, ısıtın ve karıştırın.
Tavunun içine tüm baharatları ve tuzu ekleyin ve malzemeden oluşan gar tabakaları ekleyip karıştırabilirsiniz.
Rengarenk ve doğranmış dolmalık biberleri, doğranmış biberi ekleyin ve 5 dakika karıştırın ve tencereyi örtün.
Tencerenin kapağını çıkarın, doğranmış mantarları ve brokoliyi ekleyin ve sebzelere biraz tuz serpin.
Barbekü sosu, soya sosu, 1 yemek kaşığı bal ekleyin, malzemeleri karıştırın, tencereyi örtün ve sadece 3 dakika pişirin.
Malzemelere susam ekleyin ve dağıtılana kadar karıştırın.
Tavuk ve sebzeleri bir servis tabağına dökün ve sıcak servis edin.
Post a Comment
0 Comments