Hindistan cevizi sütü ile havuç süsü
Malzemeler
- Yumurta sarısı: 12 tablet (büyük)
- Hindistan cevizi: 50 g (rendelenmiş, artı garnitür için daha fazlası)
- Hindistan cevizi sütü: 200 mililitre
- Şeker: 1 bardak
- Vanilya özü: 1 çay kaşığı
- Pişirme spreyi: gerektiğinde (veya tuzsuz tereyağı / çukurları bir kek tepsisinde yağlamak için)
- Şeker: Biraz (Çince çukurlara dağılmak için)
Nasıl hazırlanır
Fırını önceden 180°C'ye ısıtın.
12 delikli kek tepsisini, alt ve yanlarını, pişirme spreyi veya tereyağlı, üzerine şeker saçılmış olarak püskürterek hazırlayın.
Homojen bir karışım elde etmek için elektrikli bir blender kullanarak süt, şeker, rendelenmiş hindistancevizi ve vanilya özü ile karıştırılarak yumurta sarısını büyük bir kaseye ekleyin.
Karışımı, her deliğin boyutunun dörtte üçünü doldurana kadar Çin çukurlarında boşaltın.
Post a Comment
0 Comments