Malzemeler

- Ceviz: 1/2 bardak (kaba ve kızarmış)

- Yeşil kişniş: 1/4 bardak (doğranmış)

- Tavuk göğsü: 1 meme (ince dilimlenmiş doğranmış)

- Zeytinyağı: 1 çorba kaşığı

- Limon suyu: 1 çorba kaşığı

- Barbunya: bardak (konserve ve yıkanmış)

- Kırmızı biber: 1 tane (büyük/ince doğranmış)

- Tuz: yarım çay kaşığı

- Karabiber: 1/4 çay kaşığı

- Soğan: 1 tane (ince dilimlenmiş doğranmış)

Nasıl hazırlanır

Yağı bir tavada ısıtın, tavuğu ve çeyrek kaşık tuz ve karabiber ekleyin ve kuruyana kadar karıştırın.

Soğan ekleyin ve 5 dakika karıştırın.

Tavayı ocaktan alın.

Fasulye, kırmızı biber ve kişnişi bir tabakta karıştırın.

Tavuk ve soğanları ekleyin.

Tuz ve limon suyu ile tatlandırın ve tatmak için ılık veya soğuk servis yapın.