Malzemeler


Karaciğer: 500 gram (koyun)

- Sarımsak: Karanfil (püre)

- Bitkisel yağ: 1 yemek kaşığı

- Karabiber: Tatmak için

- Tuz: Tatmak için

- Gar kağıdı: 1 yaprak

- Biberiye: Tatmak için

- Domates: 1 tane (doğranmış)

- Domates sosu: 1 çorba kaşığı

- Su: gerektiği gibi

- Acı biber: tatmak için

- Maydanoz: Tatmak için (dekorasyon için)

Nasıl hazırlanır

Yağı ateşte bir tencerede ısıtın, karaciğeri ve kalbimi kızarana kadar koyun.

Domates, sarımsak, defne yaprağı, biberiye ve su ekleyin.

Tuz, pul biber ve karabiber ile pişirin, karıştırın ve kısık ateşte kaynatın.

Karışımı bir tabağa dökün ve maydanozla süsleyin ve sıcak servis yapın.