Malzemeler

- Dolum:

Tavuk göğsü: 3 göğüs (küçük bölüm)

Soğan: 1 tane (büyük ve uzun dilimlenmiş)

- Giyinme:

Tahin: 2 yemek kaşığı

Bal: 1 çorba kaşığı

Limon suyu: 1 tahıl

Tuz: Tatmak için

Karabiber: Tatmak için

- Un: 2 bardak (veya 300 g)

- Süt: 1/2 bardak (veya 123 g)

- Süt: 1/2 bardak (veya 123 g)

- Zeytinyağı: 1/2 bardak (veya 60 g)

- Şeker: 1 çorba kaşığı (12 g)

- Maya: 1 çorba kaşığı (9 gram)

- Toz süt: 1 çorba kaşığı (7 g)

- Ceviz: 1/2 bardak (Ceviz)

- Gölet sevgisi: tatmak için (dekorasyon için)

Nasıl hazırlanır

Tüm hamur miktarlarını yoğurun ve iki katına çıkarmak için bir saat bırakın.

Tavuğu marine etmek için: Doğranmış tavuğu bal, tahin, limon suyu ve tuzla baharatlayın.

Soğanları biraz yağ ve bir çay kaşığı şekerle ateşte bir tavada karamel olana kadar ızgara yapın.

Soğanları ekleyin ve biraz karıştırın ve bir kenara koyun.

Aynı tavaya marine edilmiş tavuğu yerleştirin ve pişene kadar bırakın.

Hamuru yayın ve ikiye bölün, fermente edin ve bir kısmını tart kalıbına koyun, ardından tavuk karışımını ve ardından pastırma ile karamelize soğanları ekleyin.
Hamurun diğer kısmını yayın ve dolguyu onunla örtün.
Hamuru sütle yağlayın, gölet sevgisi atölyesi.
Kalıbı fırına 20-25 dakika sokun.
Bölün ve sıcak servis yapın.