Tavuklu tavuklu tart, Tahin ve bal
Malzemeler
- Dolum:
Tavuk göğsü: 3 göğüs (küçük bölüm)
Soğan: 1 tane (büyük ve uzun dilimlenmiş)
- Giyinme:
Tahin: 2 yemek kaşığı
Bal: 1 çorba kaşığı
Limon suyu: 1 tahıl
Tuz: Tatmak için
Karabiber: Tatmak için
- Un: 2 bardak (veya 300 g)
- Süt: 1/2 bardak (veya 123 g)
- Süt: 1/2 bardak (veya 123 g)
- Zeytinyağı: 1/2 bardak (veya 60 g)
- Şeker: 1 çorba kaşığı (12 g)
- Maya: 1 çorba kaşığı (9 gram)
- Toz süt: 1 çorba kaşığı (7 g)
- Ceviz: 1/2 bardak (Ceviz)
- Gölet sevgisi: tatmak için (dekorasyon için)
Nasıl hazırlanır
Tüm hamur miktarlarını yoğurun ve iki katına çıkarmak için bir saat bırakın.
Tavuğu marine etmek için: Doğranmış tavuğu bal, tahin, limon suyu ve tuzla baharatlayın.
Soğanları biraz yağ ve bir çay kaşığı şekerle ateşte bir tavada karamel olana kadar ızgara yapın.
Soğanları ekleyin ve biraz karıştırın ve bir kenara koyun.
Aynı tavaya marine edilmiş tavuğu yerleştirin ve pişene kadar bırakın.
Post a Comment
0 Comments