Malzemeler

- Soğan: 3 tane (büyük boy / kanat bölümü)

- Tavuk suyu: 1 küp

- Pişirme kremi: 250 mililitre

- Tereyağı: 10 g

- Kekik: 2 çay kaşığı (kurutucu)

- Un: 1 çorba kaşığı

- Su: 2 bardak

- Tuz: Tatmak için

- Tost: tatmak için (şekersiz / doğranmış)

- Zeytinyağı: 3 yemek kaşığı

- Mozzarella peyniri: tatmak için (rendelenmiş / dekore edilmiş)

Nasıl hazırlanır

 Ekmeği zeytinyağı, 1 çay kaşığı kekik, tuz, kurutulmuş sarımsak tozu ve fırında tost ile baharatlayın.

 Soğanları tereyağı ve kekikle koyu kahverengi olana kadar güçlü bir ateşte kızartın, ardından un kaşığı ekleyin ve karıştırın.

Tavuk suyu küpü ile bir bardak su ekleyin ve 5 dakika kaynayana kadar karıştırın.

 Çıkarıcıyı bir blender ile öğütün, pişirme kremasını ekleyin ve üzerine rendelenmiş peynirle servis edin.

 Un miktarını un türüne göre su ile ayarlamak mümkündür.