Tarifler
Karamel cheesecake
Malzemeler
- Krem peynir: 4 cans
- Şeker: 1 bardak
- Toz süt: 1 bardak
- Jelatin: 2 çay kaşığı
- Beylerin Çay Bisküvileri: Gerektiği Gibi
- Tereyağı: 1 çorba kaşığı
- Karamel Krem: Gerektiğinde (serin / dekore edilmiş)
Nasıl hazırlanır
Elektrikli karıştırıcıda bisküvileri pişirin ve tereyağı ile karıştırın.
Hareketli bir cheesecake tepsisinin altında bisküvi tabakasını uzatın ve iyice istifleyin.
Tabaka hafifçe donana kadar soğutun.
Elektrikli bir karıştırıcıya krem peynir, şeker, süt ve jelatin koyun.
15 dakika karıştırın.
Krema karışımını bisküvilerin üzerine yerleştirin.
Tepsiyi bir süre buzdolabına geri koyun.
Soğuk karamel kremasını cheesecake üzerine dökün, tepsiyi en az bir saat buzdolabına geri koyun ve soğuk cheesecake servis edin.
Post a Comment
0 Comments