Malzemeler

- Doldurma için:

Krem peynir: 2 kutu

Yumurta: 3 tane

Şeker: Bardak

Yoğurt: 2 su bardağı

Vanilya: 1 çay kaşığı

Limon suyu: 2 yemek kaşığı

Tuz: 1/4 çay kaşığı

Nişasta: 1 yemek kaşığı

- Cheesecake tabanı için:

Sindirim bisküvileri: 2 bardak (öğütülmüş)

Kahverengi şeker: 2 yemek kaşığı

Tereyağı: 4 yemek kaşığı

Nasıl hazırlanır

Öğütülmüş bisküvileri kahverengi şekerle karıştırın, tereyağını ekleyin ve ardından cheesecake tepsisine istifleyin.

Fırını önceden 325 ° C'ye ısıtın, ardından tepsiyi 8 dakika fırına yerleştirin, ardından çıkarın ve soğuması için bir kenara koyun.

Peyniri pürüzsüz ve kremsi olana kadar çırpın ve yumurtaları tek tek ekleyin, karışım pürüzsüz olana kadar çırpın.

Şekeri ekleyin ve karıştırın, ardından karışım pürüzsüz olana kadar yoğurt, vanilya, limon suyu, tuz, nişasta ve kalp ekleyin.

Karışımı önceden hazırlanmış cheesecake tabanının üzerine dökün.

Tepsiyi 325°C'de 325°C'de sertleşene kadar 45 dakika bekletin, ardından servise gitmeden önce en az 4 saat soğumaya ve soğutmaya bırakın.

Servis yaparken en sevdiğiniz meyvelerle süsleyin, kesin ve soğuk servis yapın.