makarna
Karides erişte
Malzemeler
400 g Makarna torbası
1/2 kg büyük karides
Mozzarella peyniri veya karışımı
Tuz, karabiber ve kırmızı biber
Üzerinde bir kaşık krema bulunan 1 su bardağı tam yağlı süt
Tereyağı parçası
Adım -ları
Makarnayı bir litre su ve bir stok küpü ile bir kaseye tırmanın
Bu arada, büyük bir parça tereyağı ile başka bir tencereyi ısıtın ve karidesi tuz, karabiber ve kırmızı biber ile pişirilip baharatlanana kadar içine koyun.
Makarna olgunlaştıktan sonra, süzün ve ateşin üzerine aynı tencereye koyun ve üzerine süt, krema, peynir veya mozzarella karıştırın
Makarnayı kaynayana kadar sosun içinde karıştırın ve üzerine karides yerleştirilir ve karıştırın ve süslemek için birkaç tane bırakın.
Post a Comment
0 Comments