Malzemeler

400 g Makarna torbası

1/2 kg büyük karides

Mozzarella peyniri veya karışımı

Tuz, karabiber ve kırmızı biber

Üzerinde bir kaşık krema bulunan 1 su bardağı tam yağlı süt

Tereyağı parçası


Adım -ları
Makarnayı bir litre su ve bir stok küpü ile bir kaseye tırmanın
Bu arada, büyük bir parça tereyağı ile başka bir tencereyi ısıtın ve karidesi tuz, karabiber ve kırmızı biber ile pişirilip baharatlanana kadar içine koyun.
Makarna olgunlaştıktan sonra, süzün ve ateşin üzerine aynı tencereye koyun ve üzerine süt, krema, peynir veya mozzarella karıştırın
Makarnayı kaynayana kadar sosun içinde karıştırın ve üzerine karides yerleştirilir ve karıştırın ve süslemek için birkaç tane bırakın.