Malzemeler

 6 kişilik

2 bardak un

Pasta Şef Çantası

Bir tutam tuz

1 bardak çiğ kakao

1 bardak ila 1/2 bardak süt veya süt

1 bardak şeker

Tereyağı veya margarin üzerine 1 bardak yağ

M.K. Sirke

2 yumurta

2 vanilya torbası

Adım -ları

İlk olarak, unu kabartma tozu ve tuzu ile çözün ve karıştırın

Ve yağ, margarin ve sütle aşağı iniyoruz, karıştırıyoruz ve sirke ve çırpıyoruz.

Karışımı una koyuyoruz ve bir tel yarasa ile dönüyoruz

Karışımı iki parçaya bölün

olduğu gibi bir vanilya parçası ve diğeri kakao ekleyeceğiz ve tabii ki eleyeceğiz

ve geri döneceğiz ağır bulacağız ve iki kaşık sütle aşağı ineceğiz ve döveceğiz

Yağlanmış tereyağı ile yağlanmış bir tepsi getireceğiz ve unla iyice kaplayacağız.

Tepsinin yarısında, vanilyalı kek karışımından bir kaşıkla düşüyoruz.

Ve bu karışımın yarısının yarısında bir kaşık kakao

Vanilyalı kek ve kakao ile aynı miktarda bitirene kadar.

Orta ateşte fırında en fazla bir saat veya üçte bir veya dörtte bir süre pişiriyoruz.

Bir şişle test edin ve sadece kirlenmemesi için fırında 10 dakika bekletin