Tarifler
Portakal ve vanilyalı puding
Malzemeler
(vanilya sütü) 2 bardak süt
2 mk nişasda
2 mK şeker
1/2 pm Vanilya
(Portakal slock) 2 bardak portakal suyu
2 mk nişasda
2 mK şeker
1/2 pm Vanilya
Adım -ları
Uygun bir tencere getirin ve vanilyalı puding malzemelerini koyun ve soğuk karıştırın ve kaynayana kadar ateşe kaldırın
Aynı zamanda tencerenin başka bir gözüne, portakallı pudingin malzemelerini başka bir tencereye koyun ve soğuk bir şekilde karıştırın ve kaynayana kadar ateşe kaldırın.
Bir kalıpta veya küçük yemeklerde, her türden bir tabakayı karşılığında koyarız ve sonra buzdolabına koyar ve dondururuz.
Büyük bir kalıp kullanırsanız, servis tabağında kalbini kolaylaştırmak için biraz yağ ile sileriz.
Burada binlerce soğuk algınlığı var.
Post a Comment
0 Comments