Malzemeler
1/2 k kıyma
K, Patlıcan Rumi
Kıyılmış sarımsak
tuz
Karabiber
tarçın
Kırmızı biber
sos
M, S Khal
Hindistan cevizi
2 yüzyıl 
Orta soğan
7 tane
M.K. Yağı
M.K. Obezite
3 büyük dolmalık biber
Kızartma için ağır yağ
Et stok küpü
Bilgi Kağıdı
Adım -ları
M. K yağını ateşe koyun ve sonra doğranmış sarımsağı sararana kadar koyun ve sonra sirke ve sonra soluyana kadar soğanları koyun kıymayı koyun ve rengi değiştirene kadar karıştırın, sonra kestikten sonra biberi koyun ve baharat ve sos koyup domatesleri sıkın ve ekleyin ve et suyu küpü iki lori kağıdı ekleyin ve ateşi yatıştırın ve dökülmesine izin verin.
Patlıcanı soyun, daireler halinde kesin ve üzerine tuz koyun ve sonra biberleri yıkayın ve ikiye bölün ve bıçakla delikler açın ve üzerine tuz serpin ve bırakın.
Ağır yağ getirin ve biber önce ısıtıldığında ve daha sonra patlıcan ve ardından mutfak peçetelerini veya süzgecini boşaltın.
Daha sonra orta boy bir tepsi getirip margarinle yağlıyoruz ve küçük bir kat kıyma, sonra patlıcan ve hindi biberi ve daha sonra kıyma ve benzeri bir tabaka koyuyoruz ve son tabaka kıyma olacak ve sadece yüz kızarana kadar 30 dakika orta ateşte fırına giriyoruz ve sonra tagini bir tabağa karıştırıp bin tane buraya koyuyoruz ve iyileştiriyoruz.