Malzemeler

- Puf böreği hamuru: 2 paket

- Kıyma: 1 kilo

Soğan: 1 tahıl

- Havuç: 1 tahıl

- Yeşil biber: 1 tahıl

- Bezelye: Kupa

- Maydanoz: 1/2 fincan

- Sarımsak: 3 karanfil

- Yumurta: 1 tahıl

- Yağ: 2 yemek kaşığı

- Baharat sorunu: 1 çay kaşığı

- Tuz: 1 çay kaşığı

- Karabiber: 1 çay kaşığı

Nasıl hazırlanır

Fırını önceden 200° ısıtın

Orta ateşte yağı ısıtın ve soğanları ekleyin ve kuruyana kadar karıştırın.

Sarımsak, yeşil biber, baharatlı bezelye ve kalbi 1 dakika ekleyin.
 Et, tuz, karabiber, baharatlar ve kalp kahverengi olana kadar ekleyin ve zaman zaman pişirilene ve çevrilene kadar pişirin.
 Eti ocaktan alın ve biraz sakinleşsin, sonra havuçları, maydanozu ve kalbimi ekleyin ve puf böreğinin macunu yayın ve üzerine eti yayın ve ardından hamurun kenarlarını yumurta ile yağlayın ve ardından bir susrol gibi yuvarlayın.
 Baft pasteuri'yi tereyağı kağıdı ile bir tepsiye yerleştirin, ardından yüzü yumurtalarla yağlayın ve tepsiyi altın olana kadar 30 dakika fırına yerleştirin.