Tarifler
Tuzlu Salari
Malzemeler
- Lahana: yarım kafa (lahana, ince doğranmış)
- Havuç: 1 tane (rendelenmiş)
- Soğan: 1 tane (daire içine alınmış bölüm)
- Zencefil: 1/4 çay kaşığı (öğütülmüş)
- Köri: yarım çay kaşığı
- Tuz: Tatmak için
- Karabiber: Tatmak için
- Zeytinyağı: 3 yemek kaşığı
- Gar kağıdı: 1 sayfa (Laura'nın kağıdı)
- Al-Shata: İstenildiği gibi
- Tavuk suyu: 2 küp
- Domates: 1 tane (soyulmuş ve rendelenmiş)
- Su: litre (haşlanmış)
Nasıl hazırlanır
Yağı bir tencerede orta ateşte ısıtın ve soğanı solana kadar karıştırın.
Lahana ve havuç ekleyin, tuz ve karabiber ile pişirin ve yaklaşık 2 dakika karıştırın.
Kaynar su dökün ve et suyu, domates ve fide ekleyin.
Yaklaşık 10 dakika kaynatın, sonra ocaktan alın ve sıcak çorba servis edin.
Post a Comment
0 Comments