Malzemeler

- Lahana: yarım kafa (lahana, ince doğranmış)

- Havuç: 1 tane (rendelenmiş)

- Soğan: 1 tane (daire içine alınmış bölüm)

- Zencefil: 1/4 çay kaşığı (öğütülmüş)

- Köri: yarım çay kaşığı

- Tuz: Tatmak için

- Karabiber: Tatmak için

- Zeytinyağı: 3 yemek kaşığı

- Gar kağıdı: 1 sayfa (Laura'nın kağıdı)

- Al-Shata: İstenildiği gibi

- Tavuk suyu: 2 küp

- Domates: 1 tane (soyulmuş ve rendelenmiş)

- Su: litre (haşlanmış)

Nasıl hazırlanır

Yağı bir tencerede orta ateşte ısıtın ve soğanı solana kadar karıştırın.

Lahana ve havuç ekleyin, tuz ve karabiber ile pişirin ve yaklaşık 2 dakika karıştırın.

Kaynar su dökün ve et suyu, domates ve fide ekleyin.

Yaklaşık 10 dakika kaynatın, sonra ocaktan alın ve sıcak çorba servis edin.