Tarifler
Kruvasan hamuru
Malzemeler
- Ton balığı dolgusu:
Ton balığı: Konserve (limonla karıştırılır)
Pesto Sosu: 1/4 bardak
Domates: 1 bardak (doğranmış)
- Patlıcan dolumu:
Patlıcan: Bardak (küçük patlıcan parçaları, tesviye edilene kadar zeytinyağı ile ateşte hafif)
Tahin: 3 yemek kaşığı (yarım bardak sıvı süt ve yarım limon suyu ile karıştırılır)
Domates: 1 bardak (doğranmış)
- Feta peyniri dolgusu:
Vita Peyniri: Fincan
Ceviz: Tatmak için
Nane: 1 çorba kaşığı
- Karides dolumu:
Karides: Tatmak için (küçük boyut ve küçük parçalar için kesilmiş)
Yeşil Kişniş: 1 çorba kaşığı
- Tost: tatmak için (küçük dairesel parçalar halinde kesilmiş)
- Kruvasan hamuru: tatmak için (hazır / kesilmiş daireler veya fırında istenildiği ve pişirildiği gibi)
Nasıl hazırlanır
Patlıcan dolgusunu hazırlamak için: Küçük patlıcan parçalarını ateşe koyun ve pişene kadar zeytinyağı ile ızgara yapın.
Aynı tavaya, salıp yerle bir olana kadar küçük domates parçaları yerleştirin.
Tahin ve süt karışımını tost ve ardından patlıcanın üzerine yerleştirin, ardından domatesleri kesin ve çam fıstığı veya nar çekirdekleri ile süsleyin.
Ton balığı dolgusunu hazırlamak için: Tost parçalarını pesto / fesleğen sosuyla yağlayın, ardından ton balığı parçalarını domates parçalarıyla yerleştirin ve tatmak için nar taneleriyle süsleyin.
Karides dolgusunu hazırlamak için: küçük parçalar kesin ve üzerine kişniş limonu ve sarımsak koyun ve ardından ateşte ızgara yapın ve son olarak dairesel kruvasan hamurunu koyun.
Feta peyniri dolgusunu hazırlamak için: Vita peynirini nane ve ceviz parçalarıyla karıştırın ve ardından kruvasan hamurunu koyun, arzuya veya nar tanelerine göre süsleyin.
Post a Comment
1 Comments
Amazing.....
ReplyDelete