Orijinal Donutlar
Malzemeler
10
2 buçuk bardak un
yumurta
1/4 bardak süt
1/4 bardak su
1 çorba kaşığı şeker
1 çay kaşığı tam maya
Vanilya
2 yemek kaşığı yumuşak tereyağı
Bir tutam tuz
Dekorasyon için
Erimiş beyaz çikolata
Eritilmiş bitter çikolata
Farmak hücre renkleri
Adım -ları
Orijinal çörekler sütü su, maya, şeker ve yumurta ile karıştırır ve iyice karıştırır
Unun bir kısmını ekleyin ve iyice karıştırın ve karışım çeyrek ila yarım saat arasında mayalanmaya bırakılabilir.
Hamur yumuşak ama sert olana kadar iyi yoğurun ve bir saat boyunca tekrar mayalanmaya bırakın
Tereyağı ve vanilyayı karışımla perine ekleyin ve iyice karıştırın, ardından bir tutam tuzu ve unun geri kalanını ekleyin
Çörek şekillerini yarım saatten bir saate kadar tekrar mayalanmaya bırakın ve altın rengi alana kadar hamuru yağda kızartın
Beyaz çikolata, renklerle karıştırılmış toz şeker ve tadına bakmak ve servis etmek için eczanelerle süsleyin
Hamuru un serpilmiş bir yüzeye yayın ve hamuru hamur şeridine kesin
Post a Comment
0 Comments