Malzemeler

 10

2 buçuk bardak un

yumurta

1/4 bardak süt

1/4 bardak su

1 çorba kaşığı şeker

1 çay kaşığı tam maya

Vanilya

2 yemek kaşığı yumuşak tereyağı

Bir tutam tuz

Dekorasyon için

Erimiş beyaz çikolata

Eritilmiş bitter çikolata

Farmak hücre renkleri

Adım -ları

Orijinal çörekler sütü su, maya, şeker ve yumurta ile karıştırır ve iyice karıştırır

Unun bir kısmını ekleyin ve iyice karıştırın ve karışım çeyrek ila yarım saat arasında mayalanmaya bırakılabilir.

Hamur yumuşak ama sert olana kadar iyi yoğurun ve bir saat boyunca tekrar mayalanmaya bırakın

Tereyağı ve vanilyayı karışımla perine ekleyin ve iyice karıştırın, ardından bir tutam tuzu ve unun geri kalanını ekleyin

Çörek şekillerini yarım saatten bir saate kadar tekrar mayalanmaya bırakın ve altın rengi alana kadar hamuru yağda kızartın

Beyaz çikolata, renklerle karıştırılmış toz şeker ve tadına bakmak ve servis etmek için eczanelerle süsleyin

Hamuru un serpilmiş bir yüzeye yayın ve hamuru hamur şeridine kesin