Kıymalı tavuk üzümü yaprakları
Malzemeler
4 kişi
Yarım.K haşlanmış üzüm yaprakları
1/2 k kıyma
Rendelenmiş soğan
tuz
biber
Baharat
Bir tutam tarçın
Şata
1 bardak Mısır pirinci yıkanıp süzülmüş
mk yağı veya margarin
Dilimlenmiş patates
Dilimlenmiş soğan
Doğranmış domates dilimleri
Et tabakaları
Tuz ve karabiber
M.K. Obezite
Adım -ları
Üzüm yapraklarını kaynatarak 3 dakika kaynatın 100
Dolguyu hazırlıyoruz.
Kıyma, soğan, baharat, pirinç ve iyi yoğurma
Kağıdı doldurun ve en iyi şekilde sarın.
Pürüzlü tarafı içeride ve yumuşak dış kısmı bırakıyoruz ve dolguyu kağıdın ilk kısmına koyuyoruz ve iki tarafı kapatıp koşuyoruz
Ve miktarın geri kalanını aynı şekilde bitiriyoruz.
Eti hazırlıyoruz.
M.K. Margarin ve tuz ve karabiber ile et baharat ve bir ızgara vermek
Tagine'i hazırlıyoruz.
Yerdeki et tabakaları
Üstüne de sebzeler ve çarşaflar var.
Üzümü üzerine istifleriz.
Sadece aynı seviyeye haşlanmış çorba ile yapmalıyız
Foyle kağıdı ile örtün ve bir buçuk saat boyunca fırına yüksek derecede girin
Tagine ona rehberlik ettiğinde onu çevirip 1000'i buraya alacağız.
Post a Comment
0 Comments