Malzemeler

 4 kişi

Yarım.K haşlanmış üzüm yaprakları

1/2 k kıyma

Rendelenmiş soğan

tuz

biber

Baharat

Bir tutam tarçın

Şata

1 bardak Mısır pirinci yıkanıp süzülmüş

mk yağı veya margarin

Dilimlenmiş patates

Dilimlenmiş soğan

Doğranmış domates dilimleri

Et tabakaları

Tuz ve karabiber

M.K. Obezite

Adım -ları

Üzüm yapraklarını kaynatarak 3 dakika kaynatın 100

Dolguyu hazırlıyoruz.

Kıyma, soğan, baharat, pirinç ve iyi yoğurma

Kağıdı doldurun ve en iyi şekilde sarın.

Pürüzlü tarafı içeride ve yumuşak dış kısmı bırakıyoruz ve dolguyu kağıdın ilk kısmına koyuyoruz ve iki tarafı kapatıp koşuyoruz

Ve miktarın geri kalanını aynı şekilde bitiriyoruz.

Eti hazırlıyoruz.

M.K. Margarin ve tuz ve karabiber ile et baharat ve bir ızgara vermek

Tagine'i hazırlıyoruz.

Yerdeki et tabakaları

Üstüne de sebzeler ve çarşaflar var.

Üzümü üzerine istifleriz.

Sadece aynı seviyeye haşlanmış çorba ile yapmalıyız

Foyle kağıdı ile örtün ve bir buçuk saat boyunca fırına yüksek derecede girin

Tagine ona rehberlik ettiğinde onu çevirip 1000'i buraya alacağız.