Garnitür
Bolonez makarna
Malzemeler
4
Bir kilo sadece dörtte bir domates
2 yemek kaşığı sos
Tuz ve karabiber
Et baharatları, zencefil atölyesi veya bir kaşık sirke
Yeşil biber
Küçük havuç
2 bardak su
Kıyma
Rendelenmiş soğan
1 çay kaşığı kıyılmış sarımsak
2 tavuk stoğu veya daha önce hazırlanmış çorba
1 bardak yağ veya 3 yemek kaşığı margarin
Spagetti makarna
Parmesan peyniri veya rumi çimdikleyin
1 bardak süt
1 kg kıyma
Adım -ları
Yapabileceğimiz ilk şey kıyma ve aynı zamanda makarnanın sosu olacak.
Çubukla başlayacağız soğan derisiyle yağa veya margarine batıracağız ta ki soluyana kadar sonra sarımsakları ekleyip karıştırın ve havuç ve yeşil biber rendelenmiş
Sonra eti ekleyin ve iyice karıştırın ve tuz, karabiber ve karabiber ve olası bir tutam kuru kişniş öğütülmüş ve ihale olan tüm baharatları ekleyin ve çeyrek bardak su zencefil veya sirke atölyesi ekleyin ve kaynadıktan sonra durulmasına ve ateşi tamamen azaltmasına izin verin
Domatesleri bir karıştırıcıya vuruyoruz ve et pişirildiğinde içine ekleyin, sonra sütü ekleyin ve doku yaklaşık yarım saat ağır olana kadar karıştırın
Daha sonra makarnayı kaynar suda kaynatmaya başlıyoruz ve tamamen yerleşene kadar tavuk suyu küpünü ekliyoruz ve sonra yangını söndürüp iyice boşaltıyoruz.
Et iyi kıyafetlerle bulunduğu sürece, ateşi kapatır ve rendelenmiş peyniri ve kekik veya fesleğen atölyesini ekleriz.
Yapışkan eti sadece servis saate kadar makarnanın üzerine sosa koymuyoruz.
Post a Comment
0 Comments