Malzemeler

- Et: 3 adet

- Patates: 2 tane (haşlanmış)

- Havuç: 500 gram (haşlanmış)

- Soğan: 3 tane (kanatlara kesilmiş)

- Dereotu: 2 yemek kaşığı

- Tavuk suyu: Küp

- Sıcak su: 2 bardak

- Un: 2 yemek kaşığı

- Sarımsak tozu: 1 çay kaşığı

- Biber: Tatmak için

- Tuz: Tatmak için

- Gar kağıdı: 2 yaprak

- Kakule: 3 tane

Nasıl hazırlanır

 Suyu bir tencerede suda eritin ve karışımı bir kenara bırakın.

 Eti defne yaprağı ve fesleğen ile pişene kadar kaynatın ve süzün.

Bir tencereye et, patates, havuç, soğan yerleştirin ve erimiş suyu sebzelerin üzerine dökün ve ısıyı azaltın.

 Unu ekleyin ve karıştırın.

 Tuz, karabiber ve sarımsakla pişirin ve dereotu ekleyin.

 20 dakika içinde ocaktan alın ve hemen servis yapın.